Crema: 3 galbenusuri + 1 ou intreg se freaca cu 200 g.zahar + 2-3 pliculete zahar vanilat + 1/2 kg. branza dulce + 330 ml. lapte + 2-3 linguri gris + 1 budinca de vanilie + stafide(optional)
Blatul aranjat cu spatula in forma de silicon rotunda si crema pregatita:
Se da la cuptor.
Se bat albusurile cu 200 g.zahar si se pune bezeaua peste prajitura cu putin timp inainte de a fi gata.
Se lasa la cuptor pana bezeaua se coloreaza in auriu
Sfatul meu este sa urmati intocmai reteta, cu gramajul si tot ce scrie...si va iesi o minunatie de prajitura!
Si doar daca o veti face intr-o forma de silicon, puteti adauga putin lapte la aluat, ca s-o intindeti mai usor si mai repede, pentru ca se propaga altfel caldura...
Aluatul, cu putina rabdare si...faina se intinde chiar frumos...si apoi crema...
V-am ametit atata cu explicatiile pentru ca sint foarte incantata ca mi-a iesit, in sfarsit, asa cum trebuie! Si asta fiindca am facut-o exact ca in reteta, fara improvizatii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu