miercuri, 9 ianuarie 2008

papanasi cu branza de vaci

Papanasi cu branza de vaci

timp de preparare: 15 min

timp de prajire: 5 min

Ingrediente pentru 4 portii:


  • 400 g branza de vaci
  • 500 g faina
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 1 lamaie - coaja rasa
  • 100 ml ulei, pentru prajit
  • 1 lingura de zahar pudra
  • 4 linguri de dulceata
  • 200 g smantana
  • esenta de rom
  • zahar vanilat, pentru pudrat

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele (mai putin uleiul) pana obtineti o pasta.
Formati papanasi sub forma de inele (de cca 70-80 g).
Puneti-i la prajit in ulei incins (ca pe gogosi).
Scoateti-i si scurgeti-i de ulei. Serviti cu smantana, dulceata si zahar pudra pe deasupra.

Niciun comentariu: